Pogosta vprašanja

ANIGENE HLD4V razkužilo in čistilo je uporabno v vseh zaprtih prostorih, v katerih se zadržujejo živali in je potrebno preprečiti prenos bolezni. Zato je še posebej primerno za uporabo v veterinarskih ambulantah, zavetiščih za živali, vzrejališčih živali, salonih za nego živali, hotelih za male živali in trgovinah za male živali, pa tudi v domovih, kjer trajno ali začasno bivajo živali.

Za uporabo pri splošnem čiščenju je priporočljivo redčenje v razmerju 1:100, pri visokem mikrobiološkem tveganju pa v razmerju 1:50.

2 % raztopina (koncentrat je potrebno razredčiti v razmerju 1:50) ANIGENE HLD4V učinkovito uniči tudi SARS-CoV-2.

ANIGENE HLD4V RTU z razpršilcem za takojšnjo uporabo je že razredčen v tem razmerju.

ANIGENE HLD4V je na podlagi testiranj učinkovitosti uvrščen v register biocidnih izdelkov.

Njegova učinkovitost je v skladu s predpisanimi EU-standardi uspešno potrjena po standardih:
– EN1656, EN1276, EN13697, EN13727, EN13623 za bakterije,
– EN14675, EN14476 za viruse.

Ob upoštevanju navodil je ANIGENE HLD4V povsem varen za uporabo. Pri razkuževanju je potrebno uporabljati osnovna osebna zaščitna sredstva (npr. rokavice) in umakniti živali. Pred uporabo vedno dobro preberite oznako in informacije o proizvodu.

Ob upoštevanju navodil se lahko ANIGENE HLD4V uporablja tudi v domovih, kjer trajno ali začasno bivajo živali. V času razkuževanja/čiščenja je živali treba umakniti na varno.

Neodprti koncentrat ANIGENE HLD4V ima rok trajanja 3 leta, tovarniško razredčen izdelek ima rok trajanja 2 leti, izdelek, ki ga razredči kupec pa 3 mesece.

ANIGENE HLD4V zmešate z vodo v razmerju 1:100 oz. 1:50 glede na stopnjo umazanije oz. mikrobiološko tveganje. Nato sledite navodilom.

Neodvisno laboratorijsko testiranje ne kaže korozij ali kakršnihkoli drugih poškodb tudi po dolgotrajni ponavljajoči se izpostavljenosti na naslednjih materialih: guma, plastika, nerjaveče jeklo, ogljikovo jeklo, aluminij, baker, medenina in drugi materiali, ki jih najdemo v klinični praksi, zlasti sintetična tla, instrumenti in naprave.

Anigene HLD4V razkužilo in čistilo v koncentratu; 5 litrov

ANIGENE HLD4V

Kakovostno, učinkovito in ekonomično sredstvo za čiščenje in razkuževanje, posebej primerno za uporabo v veterinarskih ambulantah, zavetiščih za živali, vzrejališčih živali, pa tudi v domovih, kjer trajno ali začasno bivajo živali. Več o ANIGENE HLD4V

Pomakni se na vrh