ANIGENE HLD4V: visoko učinkovito čistilo in razkužilo

Kako pomembno je učinkovito razkuževanje, ve vsak, ki se je že kdaj v svojem profesionalnem ali zasebnem življenju srečal s pogubnimi ali pa le nadležnimi, vedno pa izredno trpežnimi povzročitelji bolezni domačih živali. 

Povzročitelji mačje in pasje kuge, kužnega kašlja ter mikrosporije so izredno odporni ter hkrati hitro prenosljivi patogeni. Zagotavljanje preprečevanja prenosa z učinkovitim razkuževanjem je zato izrednega pomena povsod, kjer obstaja možnost prenosa bolezni!

Anigene HLD4V je izdelek podjetja MEDIMARK SCIENTIFIC. Proizvaja se v Veliki Britaniji, kjer ga uporablja kar 65% vseh veterinarskih klinik. Izdelan je v skladu z ISO9001 standardom in je skladen z REACH predpisi in direktivo o biocidnih proizvodih.

Anigene HLD4V je kakovostno, učinkovito, ekonomično in za uporabo prijazno sredstvo.

Z njim lahko čistimo in hkrati učinkovito in varno razkužimo vse površine, s katerimi se srečujemo v klinični praksi ali zasebnih domovih.

Deluje tudi proti SARS-CoV-2!

Učinkovita zaščita pred virusi in bakterijami

ANIGENE HLD4V je posebej oblikovan za zagotavljanje učinkovite, varne, cenovno dostopne, hitre in uporabnikom prijazne zaščite!

S testi dokazano učinkuje tudi proti najbolj odpornim patogenom, kot so pasji parvovirus, mačji kalicivirus, povzročitelji pasjega kužnega kašlja, mačje kuge in mikrosporije. Dokazano deluje proti virusom z ovojnico, vključno s koronavirusi, med katere sodi tudi koronavirus SARS-CoV-2.

Hkrati je tudi izjemno čistilo, kar ga ločuje od drugih razkužil na trgu. Njegova osnova je alkalna in ne vsebuje PHMB, aldehidov, fenolov in klora.

EN14675, EN14476

Adenovirus, Bovine Enterovirus (Type 1), Canine Parvovirus, Feline Calicivirus, Feline Coronavirus, Feline Immunodeficiency Virus, Feline Infectious Peritonitis, Feline Parvovirus, Herpesvirus, Hepatitis B, Murine Norovirus in Vaccinia Virus (vključno s koronavirus SARS-CoV-2).

EN1656, EN1276, EN13697, EN13727, EN13623

Bordetella bronchiseptica, Campylobacter jejuni, Enterococcus hirae, Escherichia coli, Legionella pneumophila, Listeria monocytogenes, Methicillin Resistant Staphylococcus aureus (MRSA), Methicillin Resistant Staphylococcus pseudintermedius (MRSP), Pseudomonas aeruginosa, Rhodococcus equi, Salmonella tryphimurium, Staphylococcus aureus in Streptococcus equi.

Mycobacterium bovis, Mycobacterium terrae, Mycobacterium avium.

Candida albicans, Microsporum canis, Trichophyton rubrum.

Clostridium dificille, Bacilus cereus, Bacilus subtilis.

Možnosti uporabe

veterinarske ambulante

zavetišča ZA ŽIVALI

Vzrejališča živali

saloni za nego živali

hoteli za male živali

trgovine

Uporaben je tudi v domovih, kjer trajno ali začasno bivajo živali.

ANIGENE izdelki, na voljo pri nas

ANIGENE HLD4V 5 L

Visoko učinkovito koncentrirano čistilo in razkužilo za profesionalno in domačo uporabo v 5-litrski embalaži.

Plastenka s 5 litri koncentrata zadošča za 500 L sredstva za normalno uporabo ali 250 L sredstva za uporabo v prostorih ali okoliščinah z visokim tveganjem.

Vonji: neodišavljen, jabolko, limona, sivka

Anigene HLD4V razkužilo in čistilo v koncentratu; 5 litrov

ANIGENE HLD4V 1 L

Visoko učinkovito koncentrirano čistilo in razkužilo za profesionalno in domačo uporabo v 1-litrski embalaži.

Embalaža za samostojno doziranje z enostavnimi navodili za redčenje, s katero boste enostavno odmerili 25 ml koncentrata.

1 liter koncentrata zadošča za pripravo 100 L sredstva za normalno uporabo ali 50 L sredstva za uporabo v prostorih ali okoliščinah z visokim tveganjem. 

Vonji: neodišavljen, sivka

ANIGENE HLD4V RTU 750 ml

Visoko učinkovito čistilo in razkužilo za profesionalno in domačo uporabo z razpršilcem. Pripravljeno za uporabo!

Izdelek ima enako formulo kot razkužilo HLD4V, le da je že razredčeno v razmerju 1:50. Razmerje je primerno za razkuževanje prostorov in površin z visokim tveganjem. 

Priročen izdelek z razpršilko vam prihrani izračunavanje pravilnih koncentracij in odmerjanje ter redčenje. RTU – Ready to Use – bolj enostavno ne gre. 

Vonj: sivka

Dodatki

Za lažje rokovanje ter varno in ekonomično uporabo ponujamo dodatne izdelke:

  • pumpico za 5-litrsko plastenko,
  • prazno 600 ml plastenko z merilno skalo in razpršilcem
Pomakni se na vrh